Nu planerar vi för fullt inför sommaren 09! Bland annat inför vår drömresa till Kaliforninen. Nu är routen bestämd och det kommer bli: San Francisco-Carmel-Santa Barbara-Los Angeles-San Diego-Las Vegas. Det är i alla fall på de ställen vi kommer övernattna. Har redan kikat ut de flesta hotell så nu återstår snart bara att boka dem. 🙂

Resan är tänkt att starta i San Francisco med dess härliga Goldengate bro, Alcatraz fängelset, pier 39, en tur till Aya Napa Wine district mm. Sedan bär det vidare…Blog Image

…längs med den berömda kustvägen highway one, söderut förbi bland annat Santa Cruz .Blog ImageInnan vi kommer till första övernattningen i den pittoreksa byn Carmel-by-the-sea. Där Clint Eastwood en gång varit borgmästare.Blog ImageDagen därpå tar vi oss vidare mot Santa barbara. Där vi övernattar.Blog ImageDagen därpå når vi Los Angeles Baywatchnäste Malibou och Santa Monica.Blog ImageUnder tiden i LA ska vi även se Hollywood, Univerisal studios, ev Disney world mm…Blog Image…Innan vi beger oss vidare mot lyxiga San Diego där vi bland annat kommer besöka Sea world! Bilden är på San Diego Harbour. Härfinns det dyra hotell vill jag lova. Tvåstjärniga hotell kostar som femstjärnigt i Vegas. Blog ImageSista delen av resan kommer vi lämna Kaliforninen och köra ökensträckan till Las Vegas, Nevada och där kommer vi gotta och på ett riktigt bra hotell på the Strip! Inte alls dyrt att bo femstjärningt där och det måste man ju unna sig nån gång i livet! Blog ImageFrån Vegas utgår även dagsturer till Grand Canyon som vi kommer göra.Blog Image

Längtar otroligt mycket efter denna resa, är ett är sedan jag var utanför Sveriges gränser nu.

Ramona och Gustav har gjort denna resa och har hjälpt oss massor med tips, vilket vi tackar för! 🙂 Någon mer som har nåt tips på något man inte får missa under resan så kommentera gärna!