Sist jag skrev om bröllopsresan så nämnde jag att jag skulle återkomma till Hollywooddeln av resan med bilder från Universal studios.

Universal studios var verkligen en upplevelse! Man kan säga att Universal studios är uppdelat i två delar en ren nöjesdel med åkattraktioner som är skapta efter filmteman, tex the Mumie ride, The Jurassic parc ride osv och sedan finns en del där man får se själva inspelningsplatserna till många filmer och serier och känna på olika specialeffekter. Vi gillade verkligen Universal studios, båda delarna! Vissa specialeffekter var hur häftiga som helst! Vi fick bland annat vara med om en jordbävning nere i en tunnebana och jag lovar att det verkligen kändes och såg ut som om man var mitt i det på riktigt! Även om man blev ganska blöt i vissa scener så satt man tryggt i bussen. Tur!

Ska ut och åka Studio touren

Inspelningsplats från Hajen filmen…det dök även upp en haj ur vattnet och anföll oss några minuer senare..

Wysteria Lane för alla Desperate House wife älskare.

Det fanns hur många fler inspelningsplatser som helst att visa såklart men finns inte riktgt utrymme här…

Filminspirerade miljöer även i Universals åkattraktionsdel

En av bilarna från 2 fast 2 furious

Vår favoritåktur var the Simpson ride. Den var ny för i år. Häftigare simulator har jag aldrig åkt och vi testade det flesta både på Universal och på Disney world! Riktigt mycket drag i den!

The Jurassic parc ride var blöt…

Peter diggade mitt backslick efter den åkturen ovan…haha..vi var verkligen genomblöta!!!

Åker man till LA tycker jag definitivt att Universal studios är värt ett besök, för även om man inte tycker om åkatraktioner så man har ju Studio touren att se fram emot och roliga miljöer att strosa i.