Igår kväll var det julfest på jobbet. Vi på vår avdelning träffades först hemma hos en kollega innan vi åkte till festen. Jobbar på en så härlig förskola med så goa kollegor så det var riktigt trevligt! Det var riktigt kul! Idag har det varit en lugn och härlig lördag. Började i och för sig med ett tandläkarbesök för mig i förmiddags men efter det har vi mest slappat här hemma jag och Peter. Nu på kvällen åkte vi ner till stan och mötte upp mamma, pappa och Krille för att äta middag på Alfies. Så nu kom vi hem för en liten stund sedan efter en trevlig kväll med god mat! Gud så gott att äta ute! 🙂 Egentligen var det meningen att vi skulle äta julbord på Alsters värdshus men de ställde in för bara tre/fyra dagar sen. Lite snopet faktiskt. Men nu i efterhand var det nästan godare att äta vanlig mat än julbord. Julbord blir det ju på torsdag ändå.

Imorgon tänker vi laga lite revbenspjäll som vi ska ha med till mamma o pappa på julafton och även göra en julskinka att ha här hemma. Oftast gör jag och Peter en julskinka ett bra tag innnan jul men i år har det inte blivit av än. Men imorrn så!