Hej på er!

Åh nu är det vår i luften tycker ni inte det? Trots att snön ligger ungefär lika tjock som förut så är det så härligt med all sol och att det börjar smälta undan i alla fall lite på vägarna. Det gör en så glad! Men något som gör mig ännu gladare är att jag och Peter ska åka till Paris på onsdag! Vi ska ha en riktigt mysig långweekend där ons-sön. Jag längtar verkligen efter att sitta och njuta på ett parisiskt cafe i vårsolen. Såg på vädret att det kan bli upp emot 16-17 grader när vi är där. Håller tummarna för att det stämmer! 🙂 Att möta våren i Paris har man ju hört är underbart så jag har höga förhoppningar hehe! 🙂

Tack ni som kommenterat och stöttat oss under vintern. Äntligen kan jag säga att livet leker igen!

Bild från Alstern i februari.

Nu lämnar vi snön bakom oss, hörs när vi kommer hem! Kanske berättar jag då lite om vad vi gjort under vintern och sådär…vi har ju faktiskt bland annat hunnit fylla 25 båda två. Därav Parisresan som är Peters 25-årspresent från mig.

På återseende