Imorgon är det en vecka sedan vi kom hem från underbara Paris! Underbart är verkligen ordet som beskriver den staden perfekt! Andra gången jag och Peter är där tillsammans och måste säga att staden levde upp till de skyhöga förväntaningar jag hade eftersom första gången vi var där tillsammans var så bra! Det bästa av allt var inte alla sedvärdheter vi såg utan att bara strosa runt och sitta på olika cafen och njuta av våren och allt liv runt omkring. Hotellet var mysigt och låg bra vid place Abesse i Mont Martre precis vid nergången till tunnelbanestationen och det var bra eftersom vi färdades med den kors och tvärs genom Paris hela dagarna. Inte heller helt fel att vakna upp på morgonen och dra undan gardinerna och se Eiffeltornet från sitt hotellrum. 🙂 Åh vill tillbaka! Våren hade kommit dit på riktgt också..någon dag var det 18 grader o sol. Då gällde det att njuta eftersom man visste vad som väntade när man skulle komma hem…(fortfarande snö här även om det börjat töa). Men vissa dagar regnade det också på kvällarna och då var det kallare. Typiskt nog hände detta kvällen vi skulle till Barrio latino o dansa. Som tur var dansade vi oss varma där inne! 😉

Några bilder från resan…kanske kommer fler i framtida inlägg för den här resan kommer jag leva länge på nu. 🙂