Jag gillar verkligen påsken eftersom jag förknippar det betyder att våren är här. I år har jag dock inte så mycket påskpynt hemma. Känner att det ändå inte kommer till sin rätt i den här lilla lägenheten. Nöjer mig därför med krassen o kycklingarna i fönstret och den fina påskblomman vi fått av mamma, pappa och krille (fick även med chokladpralinerna framför). Det är så kul att så krasse så det brukar jag göra varje år. Och inte är det nog med att göra det hemma utan jag brukar alltid se till att göra det med barnen på förskolan också. I år gjorde jag som så att barnen fick så en varsin krasse i botten av en isärklippt mjölkkartong som vi först satte folie på för att göra lite finare. Sedan fick de som ville göra en kyckling att sätta i och när krassen vuxit upp fick ta med sig den hem. Har ingen bild på hur deras blev men de var söta!

Vill önska er som läser en riktigt Glad Påsk!