Det är mycket vi vill ha gjort innan bebben tittar ut om ca åtta veckor. Tiden går så snabbt när man har mycket att göra. I helgen fick jag tack vare mamma en del gjort i en av 3 rabatter. Jag har haft sådan värk i ena ryggsidan o i ena skinkan under hela helgen och har fortfarande ont (enligt banrmorskan är det ischias pga av att bebisen trycker på nerven). Jag har det jobbigt med att gå och har därför varit sjukskriven några dagar nu. Kommer vara det imorgon med om inte längre. Tur är det då när man har en mamma som orkar gräva i rabbatterna! Det här huset var nämligen lämnat åt sitt öde innan vi köpte det så även om det börjar ta sig inne är det massor att göra utomhus! Men man måste se realistisk på att man inte kan hinna allt på en gång och att man faktiskt inte behöver göra allt just innan bebisen kommer. Men det är ju så kul att få ordning.

Peter o jag var även en tur till Ikea i söndags och handlade själsäng, bänk till tvättstugan som ska bli skötbord, förvaringshyllor mm. Själsängen är i alla fall på plats än så länge.

Såhär såg rabatterna ut när vi köpte huset i september 2010.

Här har jag grävt ur den ena rabatten, september 2010. Sedan hann jag inte mer i rabatterna innan snön kom i oktober.

Men nu i söndags (första maj) gjordes den rabatten nästan klar tack vare mamma. Ska sätta någon pion till bara innan jag är nöjd och sätta kant mot gräsmattan så inget ogräs tar sig in. Men fortfarande 2 rabatter kvar som inte är utgrävda ännu. Får se när vi kan ta dem.

Mina urnor blev vårfina också…

Och spjälsängen kom på plats i sovrummet..

Baghera hittade såklart dit med en gång…han ska alltid ha husets bästa sovplats tycker han sötnosen…

Vi längtar dock tills vår bebis ligger där och snusar..:)