Jag har fortfarande ont i ryggslutet men inte lika mycket som tidigare. Försöker att anstränga mig så lite som möjligt när jag är hemma. Är så glad för att det är så många som visar att de bryr sig, fick besök flera dagar när jag var hemma och var sjukskiven några dagar förra veckan. Det värmer! Och Peter var så snäll och överraskade mig med rosa rosor i fredags för att jag kämpar på. Glad blev jag! 🙂

Under helgen har jag försökt att inte ha ont..inte så lätt..men jag har försökt att ignorera det och ändå göra roliga utflykter o så. I lördags följde jag med Peter och fiskade (vi fick inget napp tyvärr..) och i söndags spenderade vi dagen med min faster och B-Å, först kikade vi på kosläpp utanför Kil och tog en fika på altanen hos oss. Senare avslutade jag och Peter helgen med middag på Apertin herrgård som bara ligger ngra hundra meter från vårt hus. Mysigt var det. Vi har också gjort klart bebisen skötplats i tvättstugan unde helgen, det blev jättefint!

Bildregn…

Mina fina rosor 🙂

Storfiskarn..

Glada kossor på väg mot betet…

Jag, B-Å och faster spanar kossor… 🙂

v 32+6 utanför Apertin herrgård.. börjar känna mig ganska stor nu och inte känner man sig direkt graciös när man vaggar och haltar omkring 🙂